Over Artistic Wheels Antwerp
 
Artistic Wheels Antwerp is een rolschaatsclub in Antwerpen die zich richt op training aan alle leeftijden. Wij doen kunstrolschaatsen, rolhockey en leiden beginnende Roller Derby spelers op om zich daarna aan te kunnen sluiten bij The One Love Roller Dolls. Ook skaters die alleen de basis willen leren, om zo af en toe eens een toertje op straat te willen maken, kunnen bij ons terecht.

Artistic Wheels Antwerp leert ook de acteurs en dansers van verschillende theatergroepen (Oa Theater Tol) de fijne kneepjes van het rolschaatsen.
In de zomermaanden werken wij mee aan diverse sportkampen door oa Sportstad Antwerpen en Freetime. Ook verzorgen wij optredens op evenementen en kan onze jeugd al rollend flyers of gadgets uitdelen. Voor deze evenementen verhuren wij ook rolschaatsen.

Wij streven ernaar om elk jaar een show op te voeren met al onze leden aan het einde van het jaar. 
Dit jaar zal de show plaatsvinden op 26 november 2017 Natuurlijk in onze eigen sporthal.

Het bestuur

Het bestuur van Artistic Wheels bestaat uit 5 bestuursleden, die ondersteund worden door een geweldig team van trainers en organisators.

Voorzitter:                Angelique Kornet

Secretaris:                Kelly Verlinden

Penningmeester:       Gwen Jansen (interim)

Raadslid:                  Serge Smeesters

Raadslid:                  Danny van de Perre

 

Ondersteuning

Het bestuur wordt ondersteund door een Team dat ervoor zorgt dat de dagelijkse gang van zaken op rolletjes loopt. Dit team wordt versterkt door de hulp van ouders van de kinderen uit de club.

 

Trainers

De hockeytrainingen worden verzorgd door Serge Smeesters en Danny van de Perre.

De trainingen voor het kunstrolschaatsen worden verzorgd door: Angelique Kornet, Gwen Jansen, Oriana Rotsaert en Luna Heirwegh. Zij worden hierbij bijgestaan door hulptrainers Tari Weyts, Senna Henderickx, Joe Schroder, Dana Zoe Schroder, Anke van Loon en Kaya Nobels.

De trainingen voor de Roller Derby en de volwassenen worden in samenwerking met de trainers van The One Love Roller Dolls gegeven door Angelique Kornet en Danny van de Perre.

Het club reglement kan je vinden via volgende link.

 

Bankgegevens

Rekeningnummer:    FINTRO BE89 1430 8763 7985

 

Contact?

stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bel 0031625077236