Over Artistic Wheels Antwerp
 
Artistic Wheels Antwerp is een rolschaatsclub in Antwerpen die zich richt op training aan alle leeftijden. Bij ons kun je kunstrolschaatsen, Rinkhockey spelen of basislessen rolschaatsen volgen.

Artistic Wheels Antwerp leert ook de acteurs en dansers van verschillende theatergroepen (Oa Theater Tol) de fijne kneepjes van het rolschaatsen.
In de zomermaanden werken wij mee aan diverse sportkampen door oa Sportstad Antwerpen en Freetime. Ook verzorgen wij optredens op evenementen en kan onze jeugd al rollend flyers of gadgets uitdelen. Voor deze evenementen verhuren wij ook rolschaatsen.

Wij streven ernaar om elk jaar een show op te voeren met al onze leden aan het einde van het jaar en onze rinkhockeyteams doen regelmatig mee aan wedstrijden. Voor de kunstrolschaatsers doen wij bewust niet aan competitie!
Dit jaar (2020) zal de show eind november (21 en 22) plaatsvinden. Natuurlijk in onze eigen sporthal. In verband met Corona zoeken we uiteraard naar alternatieven, omdat een traditionele show onmogelijk zal zijn. 

Het bestuur

Het bestuur van Artistic Wheels bestaat uit 5 bestuursleden, die ondersteund worden door een geweldig team van trainers en organisators.

Voorzitter:                Angelique Kornet

Secretaris:               Frank Lunenburg

Penningmeester:      Luna Heirwegh

Bestuurslid:             Serge Smeesters

Bestuurslid:             Danny van de Perre

 

Ondersteuning

Het bestuur wordt ondersteund door een Team dat ervoor zorgt dat de dagelijkse gang van zaken op rolletjes loopt. Team Artistic Wheels bestaat uit enthousiaste ouders.

 

Trainers

De hockeytrainingen worden verzorgd door Serge Smeesters en Danny van de Perre.

De trainingen voor het kunstrolschaatsen worden verzorgd door: Angelique Kornet, Frank Lunenburg, Luna Heirwegh, Diarra Cissoko en Anneke Knaepkens.

Zij worden hierbij bijgestaan door hulptrainers Nala Verloo, Seynabou Ndour en Martha de Mey.

De trainingen voor  de volwassenen worden gegeven door Andreia Nicolau en Yanka Dietvorst.

Het club reglement kan je vinden via volgende link.

 

Bankgegevens

Rekeningnummer:    FINTRO BE89 1430 8763 7985

 

Contact?

stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bel 0031625077236