Lid worden?

Iedereen mag twee proeflessen volgens alvorens hij/zij zich aansluit. Tijdens de proeflessen zijn er rolschaatsen beschikbaar om te proberen.
Een nieuw lid vult een inschrijvingsformulier in, betaald het inschrijfgeld en daarna zorgen wij voor aansluiting bij de Vlaamse Rollerbond. Via deze bond is het nieuwe lid meteen verzekerd.

Ons schaatsjaar loopt van januari tot december, dus in januari krijgen bestaande leden een verzoek om opnieuw het lidgeld te betalen voor het komende schaatsjaar.

Lidgeld

Een competitielid (= inclusief competitievergunning van de Vlaamse Rollerbond) betaalt 100 euro per jaar.

Een recreatief lid (=inclusief recreatieve vergunning van de Vlaamse Rollerbond) betaalt 80 euro per jaar.

Startende leden schrijven zich in als recreatief lid.

Rolschaatsen huren?

Via Angelique Kornet kunt u informatie krijgen over het aanschaffen van rolschaatsen. U doet dit het beste rechtstreeks op de training of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Omdat een paar nieuwe rolschaatsen best een grote investering is en kindervoetjes snel groeien, stellen wij via de club verhuurschaatsen beschikbaar. Voor 50 euro per jaar kunt u rolschaatsen huren. Wij zorgen dan voor goede rolschaatsen, waarmee de schaatsers de techniek goed kunnen leren. Meer info bij Kelly of Angelique.

Contact?

stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0031625077236