Lid worden?

Iedereen mag twee proeflessen volgens alvorens hij/zij zich aansluit. Tijdens de proeflessen zijn er rolschaatsen beschikbaar om te proberen.
Een nieuw lid vult een inschrijvingsformulier in, betaald het inschrijfgeld en daarna zorgen wij voor aansluiting bij de Vlaamse Rollerbond. Via deze bond is het nieuwe lid meteen verzekerd.

Ons schaatsjaar loopt van januari tot december, dus in januari krijgen bestaande leden een verzoek om opnieuw het lidgeld te betalen voor het komende schaatsjaar.

Lidgeld

Lidgeld is 80 euro per jaar, inclusief inschrijving bij de Vlaamse Rollerbond en een basisverzekering.

Lidgeld inclusief gebruik van onze rolschaatsen is 120 euro per jaar.

Rolschaatsen huren?

Via Angelique Kornet kunt u informatie krijgen over het aanschaffen van rolschaatsen. U doet dit het beste rechtstreeks op de training of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Omdat een paar nieuwe rolschaatsen best een grote investering is en kindervoetjes snel groeien, stellen wij via de club rolschaatsen beschikbaar.

Contact?

stuur een mail naar iDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0031625077236